13ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βραβεία - 27 Μαΐου 2021

19-04-2021

Το CSR Cyprus σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΜΗ διοργανώνουν το 13ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα συζητηθούν θέματα, όπως η διαφάνεια στις επιχειρήσεις, η ίση μεταχείριση και οι ίσες απολαβές μεταξύ ανδρών και γυναικών, οι βιώσιμες επενδύσεις και η σημασία της υιοθέτησης περιβαλλοντικών στρατηγικών για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των «Κυπριακών Βραβείων Καλών Πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και Βιωσιμότητας 2021».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στην Λευκωσία από τις 8.30πμ έως τις 13.30 μμ. Η είσοδος είναι ελέυθερη ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλο το επιχειρηματικό κοινό, και πιο συγκεκριμένα σε στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διευθυντές και στελέχη μάρκετινγκ, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων από κυπριακές επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών, διαφημιστικά γραφεία, γραφεία και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, γραφεία και επαγγελματίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και μη κυβερνητικές οργανώσεις(ΜΚΟ).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.