Τιμητική εκδήλωση για μέλη προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου

08-09-2021

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων, το Διοικητικό Συμβούλιο του CSR Cyprus απένειμε την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, τιμητικά δώρα στα Μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, κκ. Δρ. Αλέξανδρο Αντωναρά (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας), Θεόδουλο Μακρυγιάννη (CYTA), Ανδρέα Χατζηπαναγή (Remedica) και Πόπη Ψάλιου (Curis Network) σε ένδειξη της εκτίμησής του για το έργο τους, καθώς και στην τέως Λειτουργό Προβολής και Ανάπτυξης, κα Γιολάντα Πηλαβά.
Η Πρόεδρος Έλλη Ιωαννίδου, μιλώντας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε τον καθένα/καθεμία ξεχωριστά για τη συμβολή του/της στον Σύνδεσμο. Επιβεβαίωσε επίσης τον στόχο του νυν Διοικητικού Συμβουλίου για ενίσχυση των εργασιών του CSR Cyprus, για περαιτέρω προβολή, εδραίωση και εκπαίδευση των κυπριακών επιχειρήσεων σε θέματα ΕΚΕ και Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Με τη σειρά τους, τα πρώην Μέλη ευχήθηκαν καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κάθε πρόοδο στο έργο του CSR Cyprus, ενώ επιβεβαίωσαν τη πρόθεσή τους να το στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο.