Σεμινάριο Chief Sustainability Officer (CSO) Professional

24-08-2021

Tο CSR Cyprus, διοργανώνει, για τρίτη χρονιά, το πιστοποιημένο σεμινάριο Chief Sustainability Officer (CSO) Professional, σε συνεργασία με την εταιρεία Sustainability Knowledge Group, την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, μεταξύ 08:30-16:45 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΟΕΒ (Οδός Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων 4, 1oς όροφος, 2000 Στρόβολος, Λευκωσία), μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του το 2019 και 2020.

 

Το διήμερο σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων υπεύθυνα για τη διαχείριση θεμάτων Αειφόρου Ανάπτυξης και Εταιρικής Υπευθυνότητας, ενώ η ατζέντα του καλύπτει όλα τα βασικά θέματα Αειφορίας και επικεντρώνεται σε σύγχρονες τάσεις, πρακτικές προσεγγίσεις και επιχειρηματικά εργαλεία. Οι συμμετέχουσες/οντες θα έχουν την ευκαιρία, έπειτα από αξιολόγηση και επιτυχημένη ολοκλήρωση σχετικής εργασίας, να λάβουν το πιστοποιητικό “Chief Sustainability Officer (CSO) Professional”, εγκεκριμένο από τον διεθνή φορέα IML. Όλες/οι οι συμμετέχουσες/οντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.

 

Το εν λόγω σεμινάριο προσφέρεται αποκλειστικά για τα Μέλη του CSR Cyprus, στην ειδική τιμή των €400 (συμπεριλαμβανομένου του κόστους πιστοποίησης). Το αρχικό κόστος του ανέρχεται σε €1.550.

 

Βάσει των ισχυόντων μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση ενδιαφέροντος δύο ή περισσότερων ατόμων από κάθε εταιρεία. Για την είσοδο στον χώρο είναι επίσης απαραίτητη η προσκόμιση Safepass.

 

Παρακαλείστε να δηλώσετε την πρόθεσή σας να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αποστέλλοντάς μας το συνημμένο έντυπο συμμετοχής, το αργότερο ώς την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Επισυνάπτονται αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα.