Ernst & Young Cyprus Limited

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με περισσότερους από 231.000 ανθρώπους σε 152 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι γνώσεις και οι ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και στις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναπτύσσουμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών μας και να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινότητές μας.

Η λειτουργία της EY στην Κύπρο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930. Η EY Κύπρου δραστηριοποιείται μέσω των γραφείων της σε Λευκωσία και Λεμεσό και είναι μέρος της περιοχής της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ινδίας και Αφρικής και μια από τις 22 χώρες που αποτελούν την περιφέρεια της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η εταιρία  παρέχει υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές και ελεγκτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, από ιδιώτες και νέες ή αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις μέχρι μεγάλες δημόσιες και πολυεθνικές εταιρείες. Στην ΕΥ Κύπρου αναγνωρίζουμε ότι δρόμος που ακολουθούν όλοι οι πελάτες μας είναι μοναδικός και εργαζόμαστε μαζί τους για τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης εμπειρίας η οποία θα τους βοηθήσει να επιτύχουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ο ρόλος των επιχειρήσεων αλλάζει. Είναι πλέον ευρέως αποδεκτό ότι η επιχείρηση πρέπει να κάνει περισσότερα από πωλήσεις και κέρδη. Πρέπει να προσφέρει και να επιστρέφει στην κοινωνία, πρωτοστατώντας στην προώθηση και εφαρμογή κοινωνικών και περιβαλλοντικών αλλαγών.

Ένας συνδυασμός παραγόντων – η αλληλεπίδραση μεταξύ ανεπτυγμένων και αναδυόμενων οικονομιών, παγκόσμιων οργανισμών και εθνικών κρατών, καθώς και μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα – οδήγησε σε μεγαλύτερη κατανόηση της σύνδεσης και της αλληλεξάρτησης μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας.  Αναμένεται λοιπόν ότι η επιχείρηση θα διαχειριστεί κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα μέσα από τις λειτουργίες της, τα προϊόντα και υπηρεσίες της και την τεχνογνωσία της.

Στην EY, εφαρμόζουμε την στρατηγική αυτή με τους εξής τρόπους:

  • Στηρίζουμε τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των πελατών μας συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου
  • Επενδύουμε στους ανθρώπους μας και δημιουργούμε για αυτούς ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον
  • Επενδύουμε στις κοινότητες μας υποστηρίζοντας επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση και τη δημιουργία οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας
  • Διαχειριζόμαστε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις και στηρίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά καθώς κινούνται προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Στην Κύπρο, μία σημαντική ενέργεια πραγματοποιήθηκε το 2016, όταν η ΕΥ χρηματοδότησε και στήριξε μέσω εθελοντών της τη δημιουργία του γηπέδου πολλαπλών χρήσεων “Field for Hope” στο Σπίτι της Ελπίδας (“Home for Hope”) που φιλοξενεί πέραν των 40 ασυνόδευτων ανηλίκων και το οποίο διαχειρίζεται ο ανθρωπιστικός οργανισμός “Hope for Children” CRC Policy Center.

Το 2017, η ΕΥ Κύπρου ένωσε τις δυνάμεις της με την οργάνωση AIPFE Cyprus με στόχο την εισαγωγή του προγράμματος Women Fit for Business (WF4B), το οποίο απευθύνεται σε άνεργες απόφοιτες πανεπιστημίου κάτω των 35 ετών. Η συνεργασία φιλοδοξεί να ενθαρρύνει, να παρακινήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες δικτύωσης για 12 νεαρές γυναίκες μέσω προγραμμάτων κατάρτισης που θα τους δώσουν τις δεξιότητες εκείνες που θα τις βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας.

Στέλεχος Επικοινωνίας

Ανδρέας Αβρααμίδης, Μέλος ΔΣ
Ειρήνη Χαρίτου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Λεωφ. Στασίνου 6, Τ.Θ. 21656, 1511 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22209999
Φαξ: 22209997
Email: ey.cyprus@cy.ey.com

Ιστοσελίδα